Shipping.nu

Utländska nätbutiker som levererar till Sverige

Hur fungerar leveranser av sprit från Systembolaget?

Idag är det enkelt nog att handla det du behöver online. Om du ska köpa sprit är det ingen större vits med att handla från andra länder och särskilt inte utanför EU med alla tullregler som gäller för detta. Men du kan få smidigheten av att köpa sprit online genom att använda Systembolagets tjänst för detta.

Systembolagets hemsida finns det möjlighet att köpa i deras onlinebutik och få hemleverans. Det blir shipping av sprit med andra ord. När du har valt hemleverans så kan du ange postnummer för att se om detta kommer att fungera till din ort. Därefter väljer du dryck och så fyller du din varukorg med allt du vill ha.

När du är klar är det bara att betala och få hemleverans. Du kan betala med Swish såväl som direktbetalning. Båda metoderna innebär att du använder BankID så Systembolaget vet om du har rätt ålder inne för att köpa sprit online. Det går också bra att betala med kreditkort om det är öppet för köp online.

Shein

På Shein.se finner du billiga kläder som tillverkas i Kina. Många uttalar Shein som shane på engelska fast sajten heter egentligen She-in vilket klingar mer som kinesiska. I butiken finner du kläder för hela familjen och det går bra att beställa till Sverige. Leveranstiden är för det mesta hyfsad. Du kan ha ditt paket inom en veckas tid när det går fort.

När du handlar på Shein ska du tänka på vilket material kläder är av för det ser man ju inte så väl på bilder. Dessutom bör du läsa recensioner från andra som köpt för att ta reda på om storleken kan anses vara stor eller liten för att hitta rätt passform för dig.

Amazon

Det finns numera svenska Amazon men många väljer ändå att köpa från den internationella sajten som levererar till svenska adresser. På Amazon finner du det mesta. Om vi bortser från att de under 2022 lade ner sitt kosttillskottssortiment så finner du allt du kan tänkas behöva i deras butik.

Priserna är ofta låga men det beror lite på den produkt du köper. När du söker efter en viss typ av produkt ska du hålla ett öga på den information som ges vid skärmdumpen för produkten. Där står det om den kan levereras till Sverige, Shipping to Sweden som det heter på engelska.