Shipping.nu

Utländska nätbutiker som levererar till Sverige

shipping från iHerb

Kan jag få gratis leverans från iHerb?

Om du inte handlar för mer än 100 dollar på iHerb så kan du välja alternativet för gratis leverans. Detta innebär att din leverans kan ta omkring 2 veckor men ofta går det snabbare. Om du väljer DHL så får du betala från 80 kronor och upp beroende på vad du beställer.

Tull för köp på iHerb

För att undvika tullavgift på köp från iHerb ska du inte handla för mer än 1600 kronor per köp. Du ser i din varukorg när du klickar för betalning om det blir skatt på det du valt eller inte. Om det blir för mycket kan du ju dela upp din beställnig i två eller tre delar. Då kan du ju även få gratis leverans från iHerb vilket inte är så dumt.

Skatt på köp från iHerb är sedan 2018 en självklarhet. Du kommer att få ett tillägg på 7.70 euro för beställningar för under 150 euro. Om du handlar för mer än 150 euro blir det en avgift på 12.50 euro på beställningen. Det kan ändå vara värt att handla från iHerb för priserna på produkterna är ofta löjligt låga.

Amazon

Det finns numera svenska Amazon men många väljer ändå att köpa från den internationella sajten som levererar till svenska adresser. På Amazon finner du det mesta. Om vi bortser från att de under 2022 lade ner sitt kosttillskottssortiment så finner du allt du kan tänkas behöva i deras butik.

Priserna är ofta låga men det beror lite på den produkt du köper. När du söker efter en viss typ av produkt ska du hålla ett öga på den information som ges vid skärmdumpen för produkten. Där står det om den kan levereras till Sverige, Shipping to Sweden som det heter på engelska.

Shein

På Shein.se finner du billiga kläder som tillverkas i Kina. Många uttalar Shein som shane på engelska fast sajten heter egentligen She-in vilket klingar mer som kinesiska. I butiken finner du kläder för hela familjen och det går bra att beställa till Sverige. Leveranstiden är för det mesta hyfsad. Du kan ha ditt paket inom en veckas tid när det går fort.

När du handlar på Shein ska du tänka på vilket material kläder är av för det ser man ju inte så väl på bilder. Dessutom bör du läsa recensioner från andra som köpt för att ta reda på om storleken kan anses vara stor eller liten för att hitta rätt passform för dig.